Velkommen til Full Potential 

- Inspired by Functional Medicine

BODY MIND SPIRIT SCIENCE

................

Full Potential er en personlig utviklingsplattform for de som ønsker en guide til et friskere, friere og mer meningsfullt liv. 

Vi lever i en tid hvor vi blir bombadert med helseinformasjon fra ulike media. Full Potential guider deg gjennom denne jungelen.

Vi har skapt Full Potential for å formidle vitenskapelig og erfaringsbasert kunnskap om hva du kan gjøre for å optimalisere eget liv og egen helse.

Vi har fokus på helhet, og vet at alt - fra maten du spiser, mikrobene i tarmen din, relasjonene i livet ditt, stress, bevegelse og velvære har innvirkning på helsa di.

Vi vil at du skal leve livet ditt til det ytterste og det innebærer å nyte god mat, og prioritere de riktige tingene for deg!

Vi er her for deg for å utruste deg med kunnskap og selvtilliten du trenger for å gjøre endringer i ditt liv og med din helse så du virkelig kan leve ut ditt fulle potensialet.

Sammen kan vi gjøre fantastiske ting for helsa vår - såvel som for planeten vår.

Hvordan skal vi gjøre det?

Med kunnskap, støtte fra erfarne veivisere - og ikke minst andre medlemmer - gir plattformen deg en mulighet til å få helsekompetanse - og kunnskap om hva som påvirker deg og hvordan du kan navigere i det. Helt i tråd med hva EU og Nordiske myndigheter sier om ansvarliggjøring og egeninnsats i forhold til helse i fremtiden.

Full Potential har tilgang til et av Europas mest anerkjente fagmiljøer innen helse, persontilpasning og funksjonellmedisin. Med lang erfaring med å veilede og hjelpe mennesker som tar ansvar for egen helse.

Generell og avansert helseforbedring .

De første tre månedene er det fokus på de grunnleggende faktorene i en helhetlig helseoptimalisering: mage/tarm, kosttilskudd, kosthold, livsstil, trening, mentalt endringsarbeid og ikke minst mat og matlaging. På nivå 2 vil blant mye annet tester og avansert kunnskap som avgiftning og gener være fokus.

 Plattformen

Full Potential er en modulbasert plattform som gir deg muligheten til å adressere de delene av helsa som du kan påvirke med egeninnsats. 

De første tre månedene er det fokus på de grunnleggende faktorene i en helhetlig optimalisering: mage/tarm, kosttilskudd, kosthold, livsstil, trening, mentalt endringsarbeid og ikke minst mat og matlaging.

Som del av ditt medlemskap til 499 kr per mnd får du:

  • Et omfattende ferdiginnspilt video-kursprogram innenfor alle områdene nevnt over. 
  • Tilgang til tilleggstjenester som er viktige for prosessen: Live webinarer, prosessgrupper, individuelle veiledninger og matkurs. 
  • Vår helt egen community plattform. Møt mange andre medlemmer og oss i Full Potential Community. For forskning fra Cleveland Clinic viser at kunnskap, inspirasjon og et felleskap kan være helt sentralt i enendringsprosesser. 
  • Tilgang til din egen MinSide hvor du kan lagre dine data og tracke din fremgang gjennom hele prosessen.

Nivå 1 varer i minimum 3 måneder før du kan velge å gå videre til nivå 2. På nivå 2 vil du ha muligheten til å fordype deg i flere relevante områder som miljøgifter/avgiftning, tarmdysbioser og genetikk. 

Nivå 1: Helhet
Nivå 2: Persontilpasning
Nivå 3: Videregående

 
Forskning


Forskere fra 22 institusjoner inkl Harvard University beskriver hvordan man kan unngå eller reversere kroniske tilstander ved å addressere alle kjente underliggende livsstilsfaktorer samtidig.

 

Les mer
Ny kunnskap fra ledende sykehus


Cleveland Clinic er rangert som #2 i USA og har i ny studie vist at felleskap og undervisning kan være svært viktig for å oppnå god helse.

 

Les mer
Helsekompetanse 

 

I fremtiden må innbyggerne selv oppsøke kunnskap om sin kropp og helse i langt større grad, slik at man kan ta ansvar for sin egen helse - noe også EU støtter.

 

Les mer

Samarbeid med Funksjonellmedisinsk Institutt AS

Full Potential samarbeider med Funksjonellmedisinsk Institutt. Instituttet er en medisinfaglig kunnskapsorganisasjon som har en tilknytning til det amerikanske Institute For Functional Medicine, som har et stort ansvar i implementeringen av persontilpasset medisin og Funksjonellmedisin ved flere av verdens ledende sykehus, som Cleveland Clinic, Mayo Clinic og Johns Hopkins Hospital.

Cleveland Clinic har nylig rapportert at funksjonellmedisin kan overgå såkalt konvensjonell medisin ved kroniske sykdommer – og nå viser de at en gruppetilnærming med undervisning kan ha ytterligere positive effekter. 

Funksjonellmedisinsk Institutt har en mer enn 10 år lang historie og over 10 000 kundeerfaringer med å arbeide med avanserte helseforbedringsprosesser med undersvisning som hovedfokus. Instituttet deler sin kunnskap og erfaring med Full Potential AS og er på den måten en viktig vitenskapelig og faglig samarbeidspartner. 

Funksjonellmedisinsk Institutt har publisert mer enn 1000 forskningsbaserte artikler om kosthold, miljøfaktorer og livsstil med henvisninger til orginalartikler. Les artiklene her.

Les mer om Funksjonellmedisin

Undervisningen ingen erstatning for oppfølging av helsevesenet.

Full Potential er ikke noen erstatning for oppfølging av lege og helsevesenet.

Full Potential leverer ingen medisinske tjenester eller legetjenester.

Full Potential leverer kun undervisning og tar ikke ansvar for hva kunnskapen brukes til.

Kosthold- og livstilstiltak kan være krevende. Vi oppfordrer derfor alle medlemmer å gjøre eventuelle livsstil- og kostholdstiltak i samråd med sin lege.

Helsepersonell som leverer tjenester til Full Potential leverer kun undervisningstjenester og ingen medisinske tjenester, legetjenester eller yter noen behandling. Det skrives ikke journal, det skrives ikke ut resepter, blodprøver eller leverer andre medisinske tjenester.

Kunnskapen i plattformen er basert på tilgjengelig forskning, kunnskap og/eller erfaring fra samarbeidspartnere i Norge og USA.

Video Poster Image