Hva er er Full Potential for meg?

Oct 27, 2021

Å jobbe med å oppnå mitt fulle potensialet har i stor grad handlet om å komme tilbake i kontakt med meg selv. Det har handlet om å være påkoblet og om å tørre å se sant på ting. På livet mitt, på helsa mi, på hva jeg ønsker meg og vil i livet.  

Å se sant på ting kan være utrolig konfronterende, ubehagelig og gi masse motstand.  

Det trigger oss og gir oss ofte FRYKT når vi blir konfrontert med noe vi har gjort "feil", eller kanskje burde gjort annerledes. 

Men det handler ikke om å fordele frykt og skam, men om å tørre å se så jeg faktisk kan ta ansvar. Det handler om å prioritere de riktige tingene for akkurat meg. 

For meg starta det med at jeg var dønn ærlig med meg selv. Og at jeg var nysgjerrig- på følelsen, på klumpen i magen, på følelsen av at jobben var feil, eller at jeg var feil, på energien som var lav, på trøttheten, på smerten i korsryggen. HVORFOR?

Først da kunne jeg gjøre endringer - og starte på reisen min. 

Endring

Det har ført til store endringer i kosthold, i bosituasjon, i arbeidsliv, i relasjonene mine, i hvordan jeg trener, i hvor mye tid jeg bruker alene i skogen. For meg er ikke dette et prosjekt, en periode, en diett. Det er en livsstil. 

Og det er nettopp det som gjør det så spennende! Jeg kommer stadig dypere ned i lagene. Jeg blir mere kjent med meg selv, og jeg opplever at jeg kommer i dypere kontakt med de rundt meg. 

Si gjerne hei på instagram eller del litt rundt hva du gjør for å komme mere i kontakt med deg selv og ditt fulle potensialet!

// Ina

Hold kontakten med oss å få nyheter og oppdateringer!

Sett deg på maillisten vår og motta de nyeste oppdateringene fra vårt team.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.